Markarbeten

Vi utför markarbeten i Gislaved och Värnamo.

Behöver du professionell hjälp med markarbeten i närheten av Gislaved eller Värnamo? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss på Rohdins Schakt så ser vi till att hjälpa dig med det du behöver!

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom markarbeten i Gislaved och Värnamo med omnejd. Hos oss finns den rätta utrustningen och bland våra medarbetare den rätta kompetensen och breda kunskapen för att kunna hjälpa dig med avlopp, dräneringar, grundarbeten, dammar, dikning, vägar (även skogsvägar), tomter och rörläggning. Vi utför även snöröjning och halkbekämpning. Inget jobb är för stort eller litet för oss! Tack vare vår breda kompetens och förstklassiga grävmaskiner kan vi ta totalentreprenad vid arbeten där många olika moment ingår.

Hos oss kan du även köpa allt material du behöver för plattläggning och övriga markarbeten. Med många års erfarenhet i branschen kan vi garantera ett väl utfört arbete och bästa tänkbara service. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag som är i behov av markarbeten med hög kvalitet. Ni kan alltid känna er i trygga händer hos oss, oavsett vad det gäller. Kontakta oss och berätta vad ni planerar att göra så ser vi till att tillsammans komma fram till en passande lösning för er.


Bildgalleri